Buit invisible

Alumnat que cursa 1r, 2n o 3r ESO o que repeteix 4t ESO

Donarem per fet el procés de matrícula si empleneu el formulari de confirmació de matrícula i pagueu la quota de material. A continuació teniu l’enllaç del formulari.

Formulari de continuïtat ESO

 

Alumnat que es matricula per continuïtat al centre [del 15 al 25 d'abril de 2024]

Alumnat que cursa 1r, 2n o 3r ESO o que repeteix 4t ESO

Donarem per fet el procés de matrícula si empleneu el formulari de confirmació de matrícula i pagueu la quota de material. A continuació teniu l’enllaç del formulari.

Formulari de continuïtat ESO

 

Alumnat admès en fase de preinscripció [del 18 al 26 de juny de 2024]

[Tràmits per finalitzar la matrícula]  [Model de cadenat per desar l’ordinador] [Carta de compromís] [Llibres de text i llicències digitals]

Benvolguts pares i mares,

Els donem la benvinguda a la Comunitat Educativa de l’Institut Jaume I i els agraïm la seva confiança en optar que el/la seu/va fill/a cursi l’ESO al nostre centre.

En breu, trobareu aquí mateix l’enllaç als llibres que cal adquirir i en aquest sentit els informem que també hi ha l’opció de fer-ho amb l’AMPA.  No caldrà que adquireixin l’agenda escolar, ja que en rebran una amb informació específica del centre.

Per tal de presentar-los el nou curs i als/les tutors/es corresponents, seran convocats a una reunió el dia pendent actualització.

Els informem també que el dia 12 de setembre hi haurà la sessió de presentació del nou curs i el dia 13 de setembre s’iniciaran les classes en horari normal.

Amb el desig que passin un bon estiu, rebin una cordial salutació.

La directora

Carmina Fallada Pouget

Tràmits de finalització de matrícula

Entre 18 i 26 de juny, les persones que hagin estat admeses en el procés de preinscripció podran matricular-se. Aquest tràmit es farà per via telemàtica emplenant el formulari que se us enviarà al correu electrònic indicat en el moment de la preinscripció. Aquest formulari cal omplir-lo en un ordinador PC o portàtil. Millor que no feu servir telèfons mòbils ni tauletes per tal d’assegurar-vos que s’envia correctament.

Durant el procés haureu de carregar una còpia  de la següent documentació que us recomanem que tingueu escanejada o fotografiada abans d’omplir el formulari de matrícula perquè us sigui més fàcil la càrrega:

  • Document identificatiu de l’alumne (DNI, NIE, passaport o document de la UE) per les dues cares.
  • Document identificatiu del pare i de la mare (DNI, NIE, passaport o document de la UE) per les dues cares.
  • Document acreditatiu que demostri la filiació. (pàgines del llibre de família on surten els pares i on surt l’alumne/a, partida de naixement o document equivalent)
  • Fotografia de l’alumne de mida carnet, que sigui de bona qualitat.
  • Carnet de vacunacions.
  • Targeta sanitària o equivalent.
  • Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte a través del correu gestio@iesjaume1.cat i us atendran.