Estimades famílies,

Donada la situació actual de pandèmia i la dificultat de realitzar tràmits presencials aquest any la confirmació de plaça de l’alumnat de 1r a 3r ESO per al curs 2022/2023 la podreu fer de la següent forma:

Si teniu previst continuar el curs 2022/2023 al nostre centre i voleu reservar plaça per a 2n, 3r o 4t ESO només cal que respongueu el següent formulari en el que, si és el cas, ens podeu comunicar les MODIFICACIONS que s’hagin produït en les dades de contacte perquè actualitzem les nostres aplicacions.

Volem informar-vos també que per a al curs 2022-2023 el Consell Escolar ha acordat, donada la situació actual, mantenir una quota de material reduïda i fixar-la en 65 euros. Es farà efectiva a través de la nostra plataforma TPV que permet fer pagaments amb targeta sense cost addicional per les famílies.

El pagament dels 65 euros es pot fer directament seguint aquest enllaç:

https://tpv.iesjaume1.cat/activitats/pagament/111

Més endavant també es podrà pagar de la mateixa forma l’import de les llicències digitals que heu d’adquirir a través del centre i que s’indicarà en el llistat de llibres que publicarem.

Afegim un petit videotutorial sobre el sistema de pagament.

Us agrairem que feu el tràmit tan aviat com sigui possible.

Formulari per confirmar la matrícula

 

Formulari per fer la confirmació de matrícula