Donada la situació actual de pandèmia i la impossibilitat de realitzar tràmits presencials aquest any la confirmació de plaça de l’alumnat de cicles formatius per al curs 2021/2022 la farem de la següent manera:

Si teniu previst continuar el curs 2021/2022 al nostre centre i voleu reservar plaça per a qualsevol curs (tant passar a segon com repetir) només cal que responeu aquest formulari.

 

Formulari de confirmació per continuïtat

 

A més us agrairem que, si és el cas, ens comuniqueu les MODIFICACIONS que s’hagin produït en les dades de contacte perquè actualitzem les nostres aplicacions.

Volem informar-vos també que per a al curs 2021/2022 el Consell Escolar ha acordat, donada la situació actual, mantenir la reducció de la quota de material i fixar-la en 60 euros. Es farà efectiva a través de la nostra plataforma TPV que permet fer pagaments amb targeta sense cost addicional per les famílies.

Més endavant també es podrà pagar de la mateixa forma l’import de les llicències digitals que heu d’adquirir a través del centre i que s’indicarà en el llistat de llibres que publicarem.

El pagament dels 60 euros es pot fer directament seguint aquest enllaç:

https://tpv.iesjaume1.cat/activitats/pagament/50

Afegim un petit videotutorial sobre el nou sistema de pagament.