A L’ALUMNAT I FAMÍLIES D’ESO

Us fem un resum de l’organització prevista de cara a la finalització de curs per 1r, 2n i 3r ESO:

1.- Dilluns 6 de juny és festiu (escolar i laboral) a tota Catalunya.

2.- Entre el 7 i 10 de juny es realitzen, de forma prioritària, activitats de finalització de curs com ara exàmens, presentacions, proves, lliuraments… Demanem que l’alumnat realitzi un esforç final amb el suport i atenció per part de les famílies per tal d’assolir el millor resultat possible.

2.- Divendres, 10 de juny a partir de les 15:00. Descàrrega (intranet i aplicació TokApp) del butlletí de notes de 3a avaluació així com d’un butlletí provisional de notes finals amb observacions i comentaris sobre les activitats que es duran a terme la setmana següent.

3.- Entre dilluns 13 i divendres 17 de juny es realitzen, en horari ordinari, activitats de recuperació, consolidació i millora segons indicacions del butlletí descarregat divendres anterior. Es preveu també fer alguna activitat externa (visita, excursió o activitat més lúdica) per cada nivell.

Si en algun cas, els alumnes de 3r o 4t, han de sortir del centre abans de les 15:00 han de portar una autorització signada pels pares en l’agenda.

6.- 20 i 21 de juny activitats no lectives ni avaluables.

7.- 22 de juny en horari per determinar.  Sessió de tutoria a l’aula amb lliurament del butlletí de qualificacions final definitiu per tot l’alumnat amb observacions i comentaris sobre el nivell d’assoliment de les competències.

La direcció