A L’ALUMNAT I FAMÍLIES D’ESO

Us fem un resum de l’organització prevista de cara a la finalització de curs:

1.- Entre el 12 i 14 de juny es realitzen, de forma prioritària, activitats de finalització de curs com ara exàmens, presentacions, proves, lliuraments. Es preveu també fer alguna activitat externa (graduació, visita, excursió o activitat més lúdica) per cada nivell.

2.- Dimecres, 14 de juny a partir de les 15:00. Descàrrega (intranet i aplicació TokApp) del butlletí de notes de 3a avaluació així com d’un butlletí provisional de notes finals amb observacions i comentaris sobre les activitats que es duran a terme la setmana següent.

3.- Entre dijous 15 i dimarts 20 de juny es realitzen, en horari ordinari, activitats de recuperació, consolidació i millora i preparació de curs següent segons indicacions del butlletí descarregat divendres anterior. Si en algun cas, els alumnes de 3r o 4t, han de sortir del centre abans de les 15:00 han de portar una autorització signada pels pares en l’agenda.

7.- 23 de juny a les 13:00 (per primer i quart ESO) i a les 14:00 (segon i tercer ESO).  Sessió de tutoria a l’aula amb lliurament del butlletí de qualificacions final definitiu per tot l’alumnat amb observacions i comentaris sobre el nivell d’assoliment de les competències.

La direcció