PER ALUMNAT QUE ESTÀ CURSANT 1r DE BATXILLERAT EL CURS 2020/2021

Estimades famílies,

Donada la situació actual de la pandèmia i la dificultat de realitzar tràmits presencials aquest any la confirmació de plaça de l’alumnat de 1r de batxillerat per al curs 2021/2022 la farem de la següent manera:

Si teniu previst continuar el curs 2021/2022 al nostre centre i voleu reservar plaça per a 2n de batxillerat només cal que respongueu el següent formulari en el que, si és el cas, ens podeu comunicar les MODIFICACIONS que s’hagin produït en les dades de contacte perquè actualitzem les nostres aplicacions.

Volem informar-vos també que per a al curs 2021-2022 el Consell Escolar ha acordat, donada la situació actual, mantenir una quota de material reduïda i fixar-la en 60 euros. La quota addicional de material per l’alumnat de batxillerat ARTS és fixa en 40 euros que es pagarà a més de la quota de 60 euros general. Es farà efectiva a través de la nostra plataforma TPV que permet fer pagaments amb targeta sense cost addicional per les famílies.

El pagament dels 60 euros es pot fer directament seguint aquest enllaç:

https://tpv.iesjaume1.cat/activitats/pagament/50

El pagament dels 40 euros de quota addicional pel batxillerat arts es pot pagar des d’aquest enllaç:

https://tpv.iesjaume1.cat/activitats/pagament/53

Més endavant també es podrà pagar de la mateixa forma l’import de les llicències digitals que heu d’adquirir a través del centre i que s’indicarà en el llistat de llibres que publicarem.

Afegim un petit videotutorial sobre el sistema de pagament.

Us agrairem que feu el tràmit tan aviat com sigui possible.

Formulari per fer la confirmació de matrícula