El passat dia 24 de novembre els alumnes del Cicle Inicial de Salvament i Socorrisme van participar al VI Intersalvament de piscines que va tenir lloc a les piscines del Club Natació Vic ETB, organitzat per l’Institut de Vic

Els alumnes del Cicle Superior de Salvament i Socorrisme del nostre institut van participar en l’organització fent de guies i assessors del alumnes del cicle Inicial.

L’equip participant del Jaume I va guanyar el campionat i també diverses proves individuals.

Un cop més s’ha celebrat aquesta jornada que reuneix anualment a tots els alumnes de Salvament i Socorrisme de Catalunya. Tot passant un dia inoblidable d’amistat i competició, es dona visibilitat a aquests estudis i els alumnes demostren tot allò après durant el transcurs del cicle.

El professorat d’Ensenyaments Esportius del Jaume I volem felicitar els alumnes del Cicle Inicial per la seva bona actuació a la competició i pel seu bon comportament durant la sortida. També volem destacar la implicació dels alumnes del Cicle Superior. Tot plegat ha donat com a resultat una merescuda victòria! La copa de l’Intersalvament torna al Jaume I un any més!

Text: Jordi Palatzi