Al llarg de la primera setmana d’aquest curs 2022 – 2023 va sortir la revista del 1r trimestre del curs passat. Hi podeu donar una ullada per veure quines activitats s’hi van dur a terme, malgrat les múltiples limitacions que les mesures de seguretat ens van imposar.

Són tot un seguit de notícies que parlen de vosaltres, dels professors i professores del curs 2021 – 2022, del seu alumnat i de totes aquelles activitats innovadores o tradicionals que vau fer a l’aula o fora d’ella, i que ens vau comunicar. Sabem que se n’han fet moltes més i ens dol que no quedin reflectides en la revista que és d’alguna manera una petita història del centre. Per aquesta raó, en l’últim claustre, us vam demanar que ens féssiu arribar juntament amb un petit text fotos i vídeos de les vostres activitats; i no us oblideu de les fotos, ja que en fer la revista va bé tenir les fotos. Certament podem fer captures de pantalla, però no queden bé.

Així doncs, us animem a donar una ullada a la revista i us convidem a ser-ne protagonistes juntament amb el vostre alumnat. Gràcies a tots i totes!

Text: Montse Piqué