Llengües Estrangeres

A l’INS Jaume I apostem per l’aprenentatge de les Llengües Estrangeres. Tenim el Grup Plurilingüe, grup format per professorat que dona part de les seves assignatures en anglès. Apostem també per la internacionalització del centre i la mobilitat del nostre alumnat amb el Projecte Erasmus +. Des del curs 2021/22, oferim extra-escolars d’anglès, nivells A2, B1 i B2 a 4t d’ESO i Estudis Post-obligatoris i també som centre examinador Cambridge. Com a segones llengües oferim l’alemany i el francès i també acompanyem l’alumnat en l’obtenció dels títols A1 i A2 del Göethe Institut i el DELF. El curs 2022/23 oferirem el Bat Dual Americà per aquells alumnes amb bon nivell d’anglès que volen fer el Batxillerat espanyol i obtenir una doble titulació.

GRUP PLURILINGÜE

A l’ESO oferim contingut d’aquestes assignatures en anglès:

1r d’ESO: Biology, Physical Education, Arts & Crafts i Projecte ‘Make your Planet’ (interdisciplinar)
2n d’ESO: Physical Education, Arts & Crafts
3r d’ESO: Ethics, History & Geography

Coordinadora: Lourdes Portella

 

 ERASMUS +

Programa de Mobilitat a FP i Estudis Esportius des de fa varis cursos. En procés d’obtenir la Certificació a BAT i ESO.
Mobilitat del professorat per a fer estades d’immersió pedagògica i mobilitat de l’alumnat per a realitzar pràctiques a l’estranger.
Coordinador: Ferran de Torres

 

EXÀMENS CAMBRIDGE, DELF I GÖETHE INSTITUT

Preparem el nostre alumnat perquè obtingui títols que els obrin portes tant a nivell acadèmic com laboral.
Coordinadors: Lourdes Portella, Olivier Giménez i Cristina Casanovas.

 

BAT DUAL AMERICÀ/U.S. HIGH SCHOOL DIPLOMA   

Se’t dona bé l’anglès i vols fer una extra-escolar que et permeti obtenir el BAT americà? El curs 2022-23, si fas 2n ó 3r d’ESO i tens un bon nivell d’anglès, podràs accedir al programa que oferim de BAT Dual Americà. Hauràs de fer 6 assignatures del currículm americà i en acabar el BAT espanyol, obtindràs la doble titulació.