Sota la frase “NE CROYEZ PAS TOUT CE QUE VOUS PENSEZ” i per tal de fer visible la JOURNÉE DE LA SANTÉ MENTALE celebrada el dia 10 d’octubre, tots els alumnes de l’optativa de francès hem treballat i parlat sobre aquest tema.

D’una banda per fer les malalties mentals més visibles, ja que dins la nostra societat són una realitat; i per l’altre perquè el fet de parlar-ne ens ajuda a no estigmatitzar-les.

N’hem parlat a classe, ens hem fet preguntes, i també hem parlat de com podem tenir tots una salut mental més bona en els temps que corren. Ho hem fet jugant amb els Genially de les émotions, desxifrant codis i posant noms a les coses que ens passen, per identificar-les i així poder expressar-les! També hem parlat de l’adolescència i d’alguns perills amb els quals ens podem trobar si no prenem les decisions correctes, tot plegat per tenir les idees més clares i aprendre nou vocabulari!

Aquí teniu alguna mostra del treball realitzat a classe, alguna representació de les infografies que han fet alguns alumnes parlant del tema, així com també algunes de les imatges dels alumnes escoltant i practicant la Méditation de la Grenouille d’Eline Snel. Tot un clàssic ja per tots els alumnes de francès del Jaume I, que amb la veu dolça de la narradora parem, aprenem a observant-nos i també a conèixer-nos més.

Text: Cristina Casanovas