El passat 19 de desembre per tancar el trimestre físic abans de Nadal, l’alumnat de 2n de Batxillerat Social va protagonitzar un debat sobre un tema d’actualitat treballat en el temari de població de l’assignatura de Geografia: “la immigració, problema o solució”; plantejat, no com un favor o en contra, sinò com una reflexió sobre els reptes que plantegen les migracions a nivell global.

La idea va sorgir del curs impartit per la Núria Masgoret, professora d’economia, sobre Situacions d’Aprenentatge.  Diversos membres del Departament de Ciències Socials vam desenvolupar aquesta SA amb el repte final d’un debat.
El debat va seguir l’estructura de les Lligues de debat universitàries i va comptar amb una exalumna i estudiant de Dret, l’Alexandra Valsan, com a presidenta de jurat. En acabar l’Alexandra va felicitar als alumnes i els va donar alguns consells.
Cal felicitar a tots els alumnes participants: Marina Barriach, Lyna Cherify, Edgar Criado, Alexandra Cruz, Laura Franch, Noa Minerba, Alexia Lup, Anna L. Rocha, Anna Polo, Mariona Prats, Paula Rivero, Josep Rofes i Carla Roqueta.
Text: Montse Borràs