En el marc de l’inici de la campanya “Els seus drets en joc” de la Creu Roja Salou, el passat dia 15 de novembre va tenir lloc a l’institut un taller amb l’alumnat de CFGS d’Integració Social sobre la campanya de recollida de joguines que porten a terme tot l’any, però que es visualitza més al llarg del desembre. Aquest taller potencia la importància i la consciència de regalar joguines no sexistes, no bèl·liques, cooperatives i noves.

Des de Creu Roja Joventut porten 30 anys realitzant la campanya de recollida de Joguines “Els seus drets en Joc”. I aquest any, encara amb més raó, tornen a engegar-la!

Donada l’especial situació derivada de la COVID-19, juntament amb el conflicte bèl·lic, el nombre de famílies ateses per part de Creu Roja a Salou s’ha incrementat fortament.

És per aquest motiu que un any més, necessiten la vostra solidaritat. El projecte té com a objectiu principal la inserció social a partir de la igualtat i del dret que tot infant té a rebre una joguina nova. Així us demanem la vostra col·laboració amb una joguina nova, no bèl·lica i no sexista. Trencaclosques, llibres, jocs de taula, titelles, instruments, etc., són exemples de les joguines que necessitem.

Al centre trobareu una caixa de Creu Roja on hi podreu deixar les joguines. Passarem a recollir-les el proper divendres 16 de desembre per portar-les a les famílies.

Ajudeu-nos a fer que aquestes festes la màgia arribi a tots els indrets.