El dia 7 de setembre de 2022, a 2/4 de 10 del matí va començar a entrar l’alumnat de 1r d’ESO i a 2/4 d’11 el de 2n; després va arribar l’alumnat de 3r i finalment el de 4t. Aquest és un dia irrepetible per a tothom, però sobretot per a l’alumnat de 1r per al qual hi ha un canvi total: nou centre, nous companys i companyes, nou professorat i una nova manera de fer que aniran copsant al llarg dels dies i les setmanes.
Per aquesta raó al llarg de la 1a setmana l’equip docent de 1r d’ESO es dedica a fer activitats que contribueixin que aquest alumnat de 1r es conegui mitjançant algunes activitats lúdiques i dinàmiques que els permetran també conèixer el centre, les matèries que estudiaran, el seu horari i també els recursos digitals de què disposaran, el coneixement dels quals aniran aprofundint al llarg del temps. La resta de cursos, 2n, 3r i 4t ja començaran les classes de seguida, són els veterans del centre, ja el coneixen.
Nosaltres, el professorat, estem molt contents de retrobar-vos, de veure novament les vostres anades i vingudes, el vostre retrobament amb els amics i amigues que teniu al centre, la vostra curiositat pel que us espera…, i tantes i tantes emocions.
Són cursos decisius, sobretot 4t, i haureu d’esforçar-vos al màxim, però estem segurs que donareu el millor de vosaltres! Nosaltres, com sempre, estem al vostre costat per ajudar-vos i acompanyar-vos en tot moment.
Benvinguts i benvingudes al curs 2022 2023!
Text: Montse Piqué