A L’ALUMNAT I FAMÍLIES DE 4t CURS ESO

Us fem un resum de l’organització prevista de cara a la finalització de l’etapa:

1.- Entre el 30 de maig i 2 de juny es realitzen, de forma prioritària, activitats de finalització de curs com ara exàmens, presentacions, proves, lliuraments… Demanem que l’alumnat realitzi un esforç final amb el suport i atenció per part de les famílies per tal d’assolir el millor resultat possible.

2.- Divendres, 3 de juny. Descàrrega (intranet i aplicació TokApp) del butlletí de notes de 3a avaluació així com d’un butlletí provisional de notes finals amb observacions i comentaris sobre les activitats que es duran a terme la setmana següent.

3.- Dilluns 6 de juny és festiu (escolar i laboral) a tota Catalunya.

4.- Entre dimarts 7 i divendres 10 de juny es realitzen, en horari ordinari, activitats de recuperació i millora segons indicacions del butlletí descarregat divendres anterior. Si en algun cas els alumnes han de sortir del centre abans de les 15:00 hauran de portar una autorització signada pels pares en l’agenda.

5.- Entre 12 i 15 de juny: viatge de final de curs de 4t ESO.

6.- 17 de juny a les 13:00. Graduació de 4t ESO.  Celebrarem un acte senzill però formal per desitjar el millor futur al nostre alumnat.  Aquest any les famílies esteu convidades a participar-hi. Més endavant concretarem com ho farem.

7.- 22 de juny en horari per determinar.  Sessió de tutoria a l’aula amb lliurament del butlletí de qualificacions final definitiu per tot l’alumnat amb observacions i comentaris sobre el nivell d’assoliment de les competències.

La direcció